3D Printen Info

3D Print Service Arnhem kan u met het volgende helpen:

Eigen 3D printers, de Orange A420

Door de technische achtergrond van de eigenaar is veel know-how aanwezig op zowel hard- als software gebied. Op locatie is dan ook nog steeds een werkplaats aanwezig waar onze printers worden onderhouden en verder worden ontwikkeld.

Printen in opdracht

Objecten die u geprint wilt hebben kunt u eenvoudig in .stl of .obj format versturen via het formulier op deze pagina of versturen via WeTransfer, naar het mailadres dat onderaan deze pagina staat. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie waarin we aangeven óf we het model kunnen printen en hoeveel dat gaat kosten.

Offerte printopdracht aanvragen.

Service en Reparatie

Heeft u zelf een 3D printer thuis maar krijgt u uw objecten niet goed geprint, of is er een technisch mankement. Neem dan contact op met 3DPSA via het formulier onderaan deze pagina. Wij maken graag een afspraak met u en helpen u weer op weg.

Advies

3D printen is een ambacht. Bij 3D Print Service Arnhem geloven wij dat voor het goed kunnen printen van een object, veel kennis en ervaring nodig is. En dat hebben wij. Als u wilt kunt u het printen van uw objecten dus rustig aan ons over laten. Ook zijn wij niet te beroerd om onze kennis en ervaring met u te delen mocht u zelf aan de slag willen. Maak gerust een afspraak voor advies zodat ook u kunt genieten van deze nieuwe en innovatieve technologie.

Workshops

Wij organiseren o.a. in samenwerking met De Kunsstofshop een aantal 3D print workshops. De workshops zijn bedoeld voor particulieren of bedrijven die interesse hebben en/of al ervaring hebben met 3D printen. We werken in kleine groepen van max 6 personen. Hierdoor kan iedereen zijn eigen inbreng geven in de workshop. Ook wordt er een uitgebreidere workshop aangeboden; 3D Modelleren voor 3D Printen. Hierbij leert u in 6 avonden van 2 uur wat 3D modelleren en 3D printen inhoud, wat u ermee kunt en wat u daar voor nodig heeft.

Demonstraties

Indien nodig of wenselijk kunnen wij ook bij u op locatie een demonstratie verzorgen. Heeft u specifieke vragen, maak dan een afspraak via het formulier onderaan deze pagina.

Meer informatie

Voor meer informatie een demonstratie of een offerte kunt u een afspraak maken met 3D Print Service Arnhem via onderstaand formulier, de mail, of de telefoon.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht