3D Ontwerpen Info

3D Print Service Arnhem kan u met het volgende helpen:

Ontwerpen in opdracht

Heeft u een goed idee dat u graag geprint wilt hebben, dan vertalen wij uw ideeën naar 3D objecten die op een 3D printer geprint kunnen worden. Wij zijn uw creatieve en deskundige sparringpartner met de juiste ideeën. Vooraf krijgt u een inschatting van de benodigde tijd (en dus kosten) en de (on)mogelijkheden van uw wens. U bepaalt daarna zelf of u eventueel zelf het model wilt printen of dat 3DPSA dat voor u verzorgt. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden die we door zullen nemen met u.

Advies

U heeft zelf misschien een 3D printer en u wilt zelf iets modelleren en printen maar kent de specifieke ontwerp eisen voor 3D printen (nog) niet? 3DPSA kan u daarbij helpen met de juiste tips en trucs. Door het volgen van bijvoorbeeld een cursus of workshop bent in snel op de hoogte, en het is nog gezellig ook.

Workshops

Heeft u (nog) helemaal geen ervaring met 3D printen, dan is een introductie workshop misschien een optie voor u. In zes avonden van twee uur krijgt u:

  • een overzicht van beschikbare 3D software, zowel gratis als betaald
  • leert u de mogelijkheden kennen van de verschillende pakketten
  • de specifieke ontwerp eisen voor 3D printen uitgelegd
  • is er gelegenheid kennis te delen met, of te leren van anderen
  • maakt u een eerste 3D model dat geprint kan worden
  • de gelegenheid uw eigen inbreng te doen, enz…

Voor meer informatie, bijvoorbeeld t.a.v. datums en tijden, kunt u het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Meer informatie

Voor meer informatie of een offerte kunt u een afspraak maken met 3D Print Service Arnhem via onderstaand formulier, de mail, of de telefoon.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht